Lekker ite logo

Shop

Bekijk onze nieuwste recepten:

Kamado BBQ – Short ribs low and slowShort ribs zijn een van mijn favoriete stukken vlees om op de kamado barbecue klaar te maken. Het is een vergelijkbaar stuk vlees als brisket, namelijk: heerlijk mals, vol van smaak en krijgt altijd een mooie rookring. Een leuk project om een dagje mee zoet te zijn, het bereiden van short ribs duurt vijf tot zeven uren namelijk. Wanneer goed bereid krijg je een "bark" en een rookring. De bark is een kruidig krokant laagje dat om het vlees zit met erg veel smaak, dit is het zwarte laagje (nee dit is niet verbrand ;). De rookring herken je aan de rode kleur en heeft een rook smaak. Je hebt even wat tijd nodig om short ribs klaar te maken maar wordt dan wel beloond met verrukkelijk vlees. De meeste tijd zit in de voorbereiding en het klaarmaken van de barbecue. Zodra het vlees lekker ligt te roken kun je zelf genieten van een fijn (speciaal) biertje. Het is altijd leuk om te zien hoe het vlees zich opkrult op het bot, eerst zie je het bot haast niet zitten en zodra de short ribs klaar zijn zie je ze verschijnen.
Oreo-Twix cheesecakeEen heerlijke cheesecake! Lekker om te delen maar ook heerlijk om thuis op te eten. Zorg ervoor dat je een dag van tevoren begint met de cheesecake.
Pecan sneeuwbal koekjesEen heerlijk Amerikaans recept voor heerlijke brosse koekjes. Perfect voor de kerstdagen bij de koffie, de borrel of op een heerlijke winterse dag bij een beker warme chocolademelk! Wij hebben er in ieder geval van genoten, zeker een aanrader.
1 2 3 4

Bekijk onze nieuwste recepten:

Kamado BBQ – Short ribs low and slowShort ribs zijn een van mijn favoriete stukken vlees om op de kamado barbecue klaar te maken. Het is een vergelijkbaar stuk vlees als brisket, namelijk: heerlijk mals, vol van smaak en krijgt altijd een mooie rookring. Een leuk project om een dagje mee zoet te zijn, het bereiden van short ribs duurt vijf tot zeven uren namelijk. Wanneer goed bereid krijg je een "bark" en een rookring. De bark is een kruidig krokant laagje dat om het vlees zit met erg veel smaak, dit is het zwarte laagje (nee dit is niet verbrand ;). De rookring herken je aan de rode kleur en heeft een rook smaak. Je hebt even wat tijd nodig om short ribs klaar te maken maar wordt dan wel beloond met verrukkelijk vlees. De meeste tijd zit in de voorbereiding en het klaarmaken van de barbecue. Zodra het vlees lekker ligt te roken kun je zelf genieten van een fijn (speciaal) biertje. Het is altijd leuk om te zien hoe het vlees zich opkrult op het bot, eerst zie je het bot haast niet zitten en zodra de short ribs klaar zijn zie je ze verschijnen.
Oreo-Twix cheesecakeEen heerlijke cheesecake! Lekker om te delen maar ook heerlijk om thuis op te eten. Zorg ervoor dat je een dag van tevoren begint met de cheesecake.
Pecan sneeuwbal koekjesEen heerlijk Amerikaans recept voor heerlijke brosse koekjes. Perfect voor de kerstdagen bij de koffie, de borrel of op een heerlijke winterse dag bij een beker warme chocolademelk! Wij hebben er in ieder geval van genoten, zeker een aanrader.
1 2 3 4