Lekker ite logo

Shop

Hapjes recepten

Lekkere hapjes, wie houdt er niet van?! Het is snel klaar, lekker en er zijn oneindige mogelijkheden met hapjes. Omdat wij net zo van hapjes houden als jij hebben we een verzameling gemaakt van onze lekkerste hapjes recepten en deze op deze pagina geplaatst.

De meeste hapjes recepten staan met ongeveer een kwartiertje al op tafel, ideaal toch! 🙂

Een paar tips over verjaardag hapjes:

Bladerdeeg hapjes:
Ben je opzoek naar snelle en eenvoudige hapjes om klaar te maken? Probeer dan eens bladerdeeghapjes met knakworst. Ze zijn ideaal voor op een feestje en heel makkelijk om te maken. Je kunt ze eventueel ook al van tevoren maken. Dan serveer je ze gewoon koud, ook dan zijn ze nog steeds erg lekker.

Maak ze zelf:
In de supermarkt is meestal een ruime keuze in kant-en-klare hapjes te vinden maar die zijn vaak relatief duur en lang niet altijd lekker. Als je even de tijd neemt om ze zelf te maken bespaar je voor een gemiddelde verjaardag al snel tientallen euro’s want vaak zijn de ingrediënten helemaal niet zo duur. Daarnaast zijn zelfgemaakte borrelhapje vaak veel lekkerder.

We <3 hapjes!

We <3 pasta!

Hapjes recepten:

Mosterd dille dipVroeger kochten we altijd potjes met mosterd dille dip voor bij de kaas, heerlijk om de kaas in te dippen. Tot het potje een keer op was en we het toch graag bij de kaas wilden hebben. Ik ben zelf gaan proberen om een mosterd dille dip te maken en heb deze in de loop der jaren steeds verbeterd. Probeer het en oordeel zelf! 🙂

Andere verzamelpagina's:

Hapjes is uiteraard niet het enige waar we zo enthousiast over zijn! Zie hieronder alle verzamelpagina’s die we gemaakt hebben voor hoofdgerechten. 

*De tips van deze pagina zijn afkomstig vanuit eigen kook ervaringen en van simpele-recepten.nl