Aardappelsalade met spekjes

Porties4 PortiesVoorbereiding15 Minuten
Rating
Rating
Porties4 Porties

Ingrediënten

500 g Krieltjes met schil
250 g Spekreepjes
200 g Kwark
100 g Mayonaise
1 Ui
1 Bosui

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Kook de krieltjes beetgaar in ongeveer 10 minuten, dit is afhankelijk van de grootte van je krieltjes.

2

Bak ondertussen de spekjes tot deze knapperig zijn en snipper de ui.

3

Snijd na het koken de grote krieltjes door de helft, zodat je ze in een keer op kunt eten.

4

Roer vervolgens de mayonaise en kwark door elkaar. Voeg daarna de ui, bosui, krieltjes en uitgebakken spekjes toe.

5

Maak de salade op smaak met peper en zout. Lekker ite!

Aardappelsalade met spekjes

Genoten van dit recept? :)

Advertentie