Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Verwarm de oven voor op 175 graden (boven- en onderwarmte, zet je oven bij heteluchtballon 20 graden kouder.
Zorg dat de boter op kamertemperatuur is.
Klop de boter, suiker en vanillesuiker romig.
Vervolgens voeg je één voor één de eieren toe, voeg de volgende pas toe als de eerste volledig is opgenomen.
Dan voeg je het zelfrijzend bakmeel en een snuf zout toe. Mix het geheel tot een egaal beslag.
Schil de appel en snijd deze in blokjes.
Meng de chocolade, karamel en appel met een eetlepel bloem. Roer dit zodat overal een laagje bloem overheen zit.
Spatel dan dit mengsel door het beslag.
Vet een bakblik in en bebloem hem.
Stort dan het beslag in het bakblik.
Bak de cake gedurende 60 minuten in de oven. Check of de cake gaar is met een satéprikker, als deze schoon uit de cake komt is hij gaar.
Lekker ite!