Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
Fruit de ui in 2 eetlepels (zonnebloem)olie.
Voeg zodra de ui glazig is de knoflook en kruiden toe. Bak dit gedurende 1 minuut.
Voeg het gehakt toe en bak dit rul.
Snijd ondertussen de tomaten voor saus in blokjes.
Voeg zodra het gehakt rul gebakt is de rietsuiker toe. Roer dit goed door en laat het een minuut koken.
Daarna voeg je de tomaten en witte wijn azijn toe en laat dit 5 minuten koken.
Vervolgens voeg je de zwarte bonen inclusief vocht toe en laat het 20 minuten koken totdat het een dikke saus is.
De saus is in de koelkast 2 dagen houdbaar, in de vriezer kun je hem tot 6 maanden bewaren.
Kook ondertussen de rijst volgens de instructies op de verpakking.
Ondertussen snijd je ook alvast de toppings. Snijd de avocado in plakes, de ui in halve ringen, de limoen in partjes en de tomaat in blokjes.
Wanneer de saus en rijst klaar zijn, verwarm je de wraps volgens de instructies op de verpakking.
Vul de wraps vervolgens met de saus, rijst en toppings naar keuze.
Vouw de onderkanten van de wrap dicht en rol hem op, lekker ite!