Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd het bladerdeeg vervolgens in vierkantjes van 7 bij 7 centimeter. Halveer vervolgens deze vierkantjes, zodat je driehoekjes krijgt.
Snijd de brie in blokjes van ongeveer 1,5 cm en halveer de plakjes spek. Klop ook het ei los in een glas.
Omwikkel vervolgens de blokjes brie met spek.
Leg deze blokjes op een driehoekje bladerdeeg. Smeer de randjes in met het losgeklopte ei.
Vouw dan het bladerdeeg dicht als een envelopje, zodat alle spek bedekt is. Duw de randjes goed dicht.
Leg de hapjes op een met bakpapier beklede bakplaat en laat ze gedurende 30 minuten rusten.
Bestrijk de hapjes met het overige ei en bak ze 20-25 minuten in de oven.
Serveer de hapjes lauwwarm of koud. Lekker ite!