Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Snipper de ui en knoflook.
Snijd de champignon in plakjes en de paprika in blokjes.
Verhit de olie in een pan, zorg ervoor dat de olie goed heet is. Bak dan de biefstukpuntjes in een minuut bruin van buiten.
Haal vervolgens het vlees uit de pan en leg het op een bord, dek het af zodat het warm blijft.
Voeg aan de olie waar je de biefstuk in gebakt hebt 2 eetlepels boter aan toe.
Bak hierin de ui, paprika en champignon totdat deze bruin en zacht zijn
Dan voeg je het gehakte teentje knoflook toe en bak je deze nog 1 minuut mee.
Roer dan de runderbouillon hier goed doorheen.
Kook ondertussen de rijst volgens de instructies op de verpakking.
Voeg vervolgens ook de slagroom toe en kook dit enkele minuten totdat het iets dikker wordt.
Daarna voeg je al roerend de zure room toe. Blijf goed roeren, zodat het niet klontert.
Dan voeg je de worcestershire saus, de mosterd en zout en peper toe.
Tot slot roer je de biefstukpuntjes met vocht door de saus.
Lekker ite!