Broodje kip saté

Porties1 Portie
Rating
Rating
Porties1 Portie

Ingrediënten

300 g Kipfilet
4 Kaiser afbakbroodjes
1 teentje Knoflook
1 theelepel Sambal
2 Sjalot
2 eetlepel(s) Ketjap
2 eetlepel(s) Pindakaas
Melk
¼ Komkommer

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor en bak de broodjes volgend de instructie op de verpakking.

2

Snijd de sjalot en knoflook fijn.

3

Fruit de sjalot en knoflook, bak vervolgens de kip mee tot deze bruin en gaar is.

4

Zodra de kip gaar is, bak je kort de sambal mee.

5

Voeg vervolgens de flinke eetlepels pindakaas, ketjap en melk toe. Breng de pindakaas zelf op de gewenste dikte met de melk. Bij ons was het ongeveer 100 ml.

6

Snijd de komkommer in plakjes en beleg het broodje hiermee.

7

Schep vervolgens de kip saté op het broodje, lekker ite!

Broodje kip saté

Genoten van dit recept? :)

Advertentie