Broodje kipgyros

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

2 Pita broodjes
300 g Kipfilet
1 Tomaat
½ Komkommer
½ Rode ui
½ Krop ijsbergsla
Gyroskruiden
1 theelepel Tijm
1 theelepel Oregano
½ theelepel Paprikapoeder
½ theelepel Komijn
½ theelepel Knoflookpoeder
½ theelepel Gemalen koriander
½ theelepel Chilipoeder
½ theelepel Peterselie
¼ theelepel Kaneel
Mespunt uienpoeder
Mespunt zwarte peper

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Meng alle kruiden voor de gyros door elkaar.

2

Snijd vervolgens de kipfilet in reepjes en meng dit met de kruiden. Laat dit enkele minuten staan.

3

Begin ondertussen met het snijden van de tomaat en komkommer in blokjes. Snijd de rode ui in ringen en de sla in kleine stukken.

4

Verwarm olie in de pan en bak de kip hierin gaar.

5

Snijd de pita broodjes open en bak deze vervolgens af volgens de instructie op de verpakking.

6

Vul de pita broodjes met sla, tomaat, komkommer, ui en kip. Serveer met tzatziki, het lekkerste is zelfgemaakte tzatziki.

Broodje kipgyros

Genoten van dit recept? :)

Advertentie