Bruschetta met garnalen

Porties4 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd8 MinutenTotale tijd13 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd13 Minuten

Ingrediënten

125 g Grote garnalen
5 g Platte peterselie
4 eetlepel(s) Olijfolie
1 Ciabatta
1 teentje Knoflook
1 theelepel Chilivlokken

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Snijd de uiteinden van de ciabatta, deze zul je niet gebruiken. Vervolgens snijd je de ciabatta in schuine snedes en leg je deze op de bakplaat.

3

Smeer de plakjes brood in met olijfolie en bak ze vervolgens in 8 minuten knapperig.

4

Pers ondertussen het halve knoflookteentje en fruit dit samen met de chilivlokken kort aan.

5

Voeg daarna de garnalen toe en bak tot deze gaar zijn.

6

Haal ondertussen de bruschetta uit de oven en wrijf deze in met het andere halve teentje knoflook.

7

Beleg deze met de garnalen en garneer met fijngesneden peterselie.

8

Lekker ite!

Bruschetta met garnalen

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie