Bruschetta met makreel

Porties6 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties6 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

1 Ciabatta
2 eetlepel(s) Olijfolie
½ teentje Knoflook
2 Eieren
200 g Gerookte makreelfilet
2 Gegrilde paprika's

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Snijd de uiteinden van de ciabatta, deze zul je niet gebruiken. Vervolgens snijd je de ciabatta in schuine snedes en leg je deze op de bakplaat.

3

Smeer de plakjes brood in met olijfolie en bak ze vervolgens in 8 minuten knapperig.

4

Kook ondertussen de twee eieren hard en snijd deze in plakjes.

5

Haal de bruschetta uit de oven en smeer deze in met het teentje knoflook.

6

Beleg hem vervolgens met de plakjes ei.

7

Snijd dan de paprika in reepjes en leg deze erop.

8

Verwijder het vel en de eventuele graatjes van de makreel. Trek deze vervolgens in stukjes en verdeel over de bruschetta.

9

Lekker ite!

bruschetta met makreel

Genoten van dit recept? :)

Advertentie