Bruschetta met makreel

Porties6 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties6 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

1 Ciabatta
2 eetlepel(s) Olijfolie
½ teentje Knoflook
2 Eieren
200 g Gerookte makreelfilet
2 Gegrilde paprika's
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Snijd de uiteinden van de ciabatta, deze zul je niet gebruiken. Vervolgens snijd je de ciabatta in schuine snedes en leg je deze op de bakplaat.

3

Smeer de plakjes brood in met olijfolie en bak ze vervolgens in 8 minuten knapperig.

4

Kook ondertussen de twee eieren hard en snijd deze in plakjes.

5

Haal de bruschetta uit de oven en smeer deze in met het teentje knoflook.

6

Beleg hem vervolgens met de plakjes ei.

7

Snijd dan de paprika in reepjes en leg deze erop.

8

Verwijder het vel en de eventuele graatjes van de makreel. Trek deze vervolgens in stukjes en verdeel over de bruschetta.

9

Lekker ite!

bruschetta met makreel

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Chili con CarneChili con Carne is een heerlijk en gemakkelijk recept. Een van de favorieten hier in huis, je zet het in ongeveer 15 minuten op tafel. Als je niet zo van pittig eten houdt kun je wat minder chilivlokken toevoegen of wat meer zure room. We zijn erg benieuwd wat jullie van dit Chili con Carne recept vinden, laat het weten in de reacties :) Kijk voor al onze recepten met bonen op deze pagina