Lekker ite logo

Shop

Bruschetta met makreel

Porties6 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties6 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

1 Ciabatta
2 eetlepel(s) Olijfolie
½ teentje Knoflook
2 Eieren
200 g Gerookte makreelfilet
2 Gegrilde paprika's
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Snijd de uiteinden van de ciabatta, deze zul je niet gebruiken. Vervolgens snijd je de ciabatta in schuine snedes en leg je deze op de bakplaat.

3

Smeer de plakjes brood in met olijfolie en bak ze vervolgens in 8 minuten knapperig.

4

Kook ondertussen de twee eieren hard en snijd deze in plakjes.

5

Haal de bruschetta uit de oven en smeer deze in met het teentje knoflook.

6

Beleg hem vervolgens met de plakjes ei.

7

Snijd dan de paprika in reepjes en leg deze erop.

8

Verwijder het vel en de eventuele graatjes van de makreel. Trek deze vervolgens in stukjes en verdeel over de bruschetta.

9

Lekker ite!

bruschetta met makreel

Genoten van dit recept? :)