Afdrukopties:

Bruschetta met makreel

Porties6 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten

bruschetta met makreel

 1 Ciabatta
 2 eetlepel(s) Olijfolie
 ½ teentje Knoflook
 2 Eieren
 200 g Gerookte makreelfilet
 2 Gegrilde paprika's
1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Snijd de uiteinden van de ciabatta, deze zul je niet gebruiken. Vervolgens snijd je de ciabatta in schuine snedes en leg je deze op de bakplaat.

3

Smeer de plakjes brood in met olijfolie en bak ze vervolgens in 8 minuten knapperig.

4

Kook ondertussen de twee eieren hard en snijd deze in plakjes.

5

Haal de bruschetta uit de oven en smeer deze in met het teentje knoflook.

6

Beleg hem vervolgens met de plakjes ei.

7

Snijd dan de paprika in reepjes en leg deze erop.

8

Verwijder het vel en de eventuele graatjes van de makreel. Trek deze vervolgens in stukjes en verdeel over de bruschetta.

9

Lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 0