Carrot cake pancakes

Porties4 PortiesVoorbereiding15 MinutenKooktijd15 MinutenTotale tijd30 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd30 Minuten

Ingrediënten

400 ml Melk
250 g Zelfrijzend bakmeel
250 g Wortel
60 g Walnoot
8 g Vanillesuiker
2 Eieren
1 theelepel Kaneel
4 eetlepel(s) Volle kwark
2 eetlepel(s) Poedersuiker

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Rasp de wortel.

2

Meng het meel met de kaneel en de vanillesuiker.

3

Voeg vervolgens de eieren en de helft van de melk toe en mix dit tot een glad beslag.

4

Voeg dan beetje bij beetje de rest van de melk toe.

5

Roer tot slot de gehakte walnoten en de wortelrasp door het beslag.

6

Verhit vervolgens boter in de pan en schep kleine beetje beslag in de pan.

7

Wanneer de onderzijde mooi bruin is, draai je hem om tot ook de andere kant bruin is.

8

Meng de kwark en poedersuiker goed door elkaar en serveer dit met de pannenkoeken.

9

Lekker ite!

Carrot cake pancakes

Genoten van dit recept? :)

Advertentie