Carrot cake pancakes

Porties4 PortiesVoorbereiding15 MinutenKooktijd15 MinutenTotale tijd30 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd30 Minuten

Ingrediënten

400 ml Melk
250 g Zelfrijzend bakmeel
250 g Wortel
60 g Walnoot
8 g Vanillesuiker
2 Eieren
1 theelepel Kaneel
4 eetlepel(s) Volle kwark
2 eetlepel(s) Poedersuiker
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Rasp de wortel.

2

Meng het meel met de kaneel en de vanillesuiker.

3

Voeg vervolgens de eieren en de helft van de melk toe en mix dit tot een glad beslag.

4

Voeg dan beetje bij beetje de rest van de melk toe.

5

Roer tot slot de gehakte walnoten en de wortelrasp door het beslag.

6

Verhit vervolgens boter in de pan en schep kleine beetje beslag in de pan.

7

Wanneer de onderzijde mooi bruin is, draai je hem om tot ook de andere kant bruin is.

8

Meng de kwark en poedersuiker goed door elkaar en serveer dit met de pannenkoeken.

9

Lekker ite!

Carrot cake pancakes

Genoten van dit recept? :)