Citroenpappardelle met pangasiusfilet

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

250 g Verse pappardelle
200 g Crème fraîche
2 Pangasiusfilet
100 ml Witte wijn
½ Citroen
25 g Parmezaanse kaas
1 Visbouillon blokje
1 Sjalot

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snijd de sjalot en fruit deze kort in de pan.

2

Voeg vervolgens 100 ml visbouillon en 100 ml witte wijn toe.

3

Laat dit even koken, zodat de alcohol verdampt.

4

Voeg de geraspte schil van een halve citroen en het sap van een halve citroen toe.

5

Vervolgens roer je de crème fraîche door de saus.

6

Laat de vis 10 minuten gaar koken in de saus.

7

Ondertussen bereid je de pasta volgens de instructies op de verpakking.

8

Serveer met de parmezaanse kaas. Lekker ite!

9

Groentetip: serveer met prei of broccoli

Citroenpappardelle met pangasiusfilet

Genoten van dit recept? :)

Advertentie