Afdrukopties:

Citroenpappardelle met pangasiusfilet

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten

Citroenpappardelle met pangasiusfilet

 250 g Verse pappardelle
 200 g Crème fraîche
 2 Pangasiusfilet
 100 ml Witte wijn
 ½ Citroen
 25 g Parmezaanse kaas
 1 Visbouillon blokje
 1 Sjalot
1

Snijd de sjalot en fruit deze kort in de pan.

2

Voeg vervolgens 100 ml visbouillon en 100 ml witte wijn toe.

3

Laat dit even koken, zodat de alcohol verdampt.

4

Voeg de geraspte schil van een halve citroen en het sap van een halve citroen toe.

5

Vervolgens roer je de crème fraîche door de saus.

6

Laat de vis 10 minuten gaar koken in de saus.

7

Ondertussen bereid je de pasta volgens de instructies op de verpakking.

8

Serveer met de parmezaanse kaas. Lekker ite!

9

Groentetip: serveer met prei of broccoli

Voedingswaarden

Portie 0