Lekker ite logo

Shop

Couscous met amandelen

Porties3 PortiesVoorbereiding15 Minuten
Rating
Rating
Porties3 Porties

Ingrediënten

300 g Couscous
250 g Cherrytomaten
180 g Portsalut
3 Takjes verse munt
2 Handjes amandelen
2 Handjes Rozijnen
1 Kipfilet
1 Courgette
Citroensap
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snijd de kipfilet en courgette in stukjes en bak deze op laag vuur tot het gaar is.

2

Bereid ondertussen de couscous volgens de instructies op de verpakking.

3

Snijd de port salut in stukjes en halveer de cherrytomaten en haal de binnenkant eruit.

4

Doe de couscous in een saladeschaal en meng deze met de port salut, rozijnen, amandelen, tomaten, gebakken courgette en kipfilet.

5

Snijd de munt fijn en meng dit door de salade en maak af met een flinke scheut citroensap.

6

Lekker ite!

Couscous met amandelen

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Kamado BBQ – Côte de boeuf low and slowAfgelopen week heb ik een mooie kamado BBQ voor mijn verjaardag gekregen. Deze heb ik gisteren direct even geprobeerd met een heerlijk stukje côte de boeuf. Op een lage temperatuur met hickory houtsnippers is het stuk vlees langzaam gegaard en heeft deze een heerlijke rooksmaak gekregen.