Couscous met amandelen

Porties3 PortiesVoorbereiding15 Minuten
Rating
Rating
Porties3 Porties

Ingrediënten

300 g Couscous
250 g Cherrytomaten
180 g Portsalut
3 Takjes verse munt
2 Handjes amandelen
2 Handjes Rozijnen
1 Kipfilet
1 Courgette
Citroensap
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snijd de kipfilet en courgette in stukjes en bak deze op laag vuur tot het gaar is.

2

Bereid ondertussen de couscous volgens de instructies op de verpakking.

3

Snijd de port salut in stukjes en halveer de cherrytomaten en haal de binnenkant eruit.

4

Doe de couscous in een saladeschaal en meng deze met de port salut, rozijnen, amandelen, tomaten, gebakken courgette en kipfilet.

5

Snijd de munt fijn en meng dit door de salade en maak af met een flinke scheut citroensap.

6

Lekker ite!

Couscous met amandelen

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Kamado BBQ – Entrecote low and slowHet is altijd heerlijk om op de Kamado BBQ een lekker groot stuk vlees te garen middels de low and slow methode. Je krijgt zon lekker rookrandje in het vlees en het wordt super mals, met een goede kernthermometer weet je precies wanneer je stuk vlees op de temperatuur is die je wilt. Afgelopen weekend hebben we tijdens de eerste warme dagen van het jaar direct de barbecue aangezet en een dik stuk entrecote klaargemaakt. Omdat entrecote van zichzelf al erg veel smaak heeft heb ik er niet een uitgebreide rub op gedaan maar het simpel gehouden met zout en peper.