Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Snipper de ui en knoflook, rasp de gember en snijd de peper fijn.
Snijd de venkel in kwarten, haal het harde hart eruit en snijd hem vervolgens in reepjes.
Verhit in een hapjespan een flinke scheut zonnebloemolie.
Fruit de gember, knoflook, ui, rode peper, kurkuma en het mosterdzaad gedurende 2 minuten.
Vervolgens voeg je de tomatenpuree en venkel toe. Bak dit gedurende 6 minuten mee.
Laat ondertussen de maïs uitlekken.
Daarna voeg je de kokosmelk en maïs toe en verkruimel het bouillonblokje boven de curry.
Roer het geheel goed door en laat het gedurende 15 minuten koken met de deksel op de pan.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Ondertussen kook je de rijst volgens de instructies op de verpakking.
Bak het naanbrood volgens de instructies op de verpakking.
Meng de yoghurt met de peterselie en breng het op smaak met peper en zout.
Serveer de rijst, curry, yoghurtsaus en het naanbrood gezamenlijk in een diep bord.
Lekker ite!