Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Snijd de kip in blokjes en marineer deze met een scheut olijfolie, de oregano, gember, komijnzaad, cayennepeper, rozemarijn en 1 theelepel uienpoeder.
Laat de kip gedurende 10 minuten marineren.
Snipper ondertussen de knoflook en ui en snijd de appel en paprika in blokjes.
Verhit olijfolie in een wok pan en fruit hierin de ui en knoflook, totdat deze glazig is.
Voeg dan de blokjes kip toe en bak tot deze bruin zijn.
Daarna voeg je de paprika en blokjes appel toe en bak dit nog enkele minuten mee.
Meng in een schaal de kwark, de fijngesneden munt, 1 theelepel uienpoeder, een theelepel knoflookpoeder en een theelepel dille. Roer dit goed door.
Verwarm vervolgens de dürüm broodjes gedurende enkele seconden in een hete koekenpan.
Besmeer de broodjes dan met een deel van het kwark mengsel en verdeel het kipmengsel hierover.
Tot slot rol je de dürüm broodjes op en lekker ite!