Eiersalade

Porties4 Porties
Rating
Rating
Porties4 Porties

Ingrediënten

3 Eieren
1 eetlepel(s) Griekse yoghurt
1 theelepel Zout
1 theelepel Peper
1 theelepel Honing mosterd
2 theelepel Mayonaise

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Doe koud water in een pannetje en voeg hier de eieren aan toe, zodra het water kookt zet je een timer op 8 minuten. Laat de eieren afkoelen door het hete water eruit te schenken en het pannetje te vullen met koud water.

2

Pel de eieren en snijd ze in kleine blokjes, je kunt eventueel het eigeel eruit laten als je dit niet lekker vindt.

3

Meng alle ingrediënten in een schaaltje tot het goed door elkaar zit.

Lekker om bijvoorbeeld op een cracker, toastje of stokbrood te eten :)

Eiersalade

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie

Andere lekkere recepten:

Zelfgemaakte knoflooksausHoe je zelf knoflooksaus moet maken? Dat leer je in dit recept. Zelfgemaakte knoflooksaus is veel lekkerder dan knoflooksaus uit de supermarkt. Serveer het tijdens de barbecue, bij de shoarma of bij een heerlijk stuk vlees. Wist je dat er peterselie aan knoflooksaus toegevoegd wordt, zodat je minder uit je mond stinkt?