Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Zo maak je het
1
Doe koud water in een pannetje en voeg hier de eieren aan toe, zodra het water kookt zet je een timer op 8 minuten. Laat de eieren afkoelen door het hete water eruit te schenken en het pannetje te vullen met koud water.
2
Pel de eieren en snijd ze in kleine blokjes, je kunt eventueel het eigeel eruit laten als je dit niet lekker vindt.
3
Meng alle ingrediënten in een schaaltje tot het goed door elkaar zit.
Lekker om bijvoorbeeld op een cracker, toastje of stokbrood te eten :)
Genoten van dit recept? :)
Andere lekkere recepten:
Kikkererwten masalaKip madras – Wereldgerecht zonder pakjeKip Madras is altijd een van mijn favoriete gerechten geweest uit de wereldgerechten serie. Hier raak ik nooit op uitgegeten, dit is dan ook de reden geweest om Kip Madras zonder pakje te willen maken.
Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden :)Tlayuda’s