Lekker ite logo

Shop

Enchiladas

Porties2 PortiesVoorbereiding25 MinutenKooktijd20 MinutenTotale tijd45 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd45 Minuten

Ingrediënten

6 Meergranen wraps
400 g Gepelde tomaten
200 g Zwarte bonen
100 g Geraspte kaas
1 Ui
1 Rode paprika
1 bol Mozzarella
2 teentjes Knoflook
1 Jalapenopeper
2 theelepel Oregano
2 theelepel Komijnpoeder
2 theelepel Paprikapoeder
5 g Verse platte peterselie
Supertip

Via Cheflix hebben we super veel geleerd over het combineren van verschillende smaken en ingrediënten. Je leert de basis van koken op een super leuke manier.
Je kunt het hier gratis proberen!

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Scheiding

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200ºC.

2

Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes. Snijd de jalapenopeper fijn en pers de knoflook.

3

Verhit olie in een wok en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg na 2 minuten de paprika toe en bak dit gedurende 4 minuten mee.

4

Vervolgens voeg je de gepelde tomaten, paprikapoeder, komijnpoeder, jalapenopeper en oregano toe. Laat de saus enkele minuten koken.

5

Ondertussen snijd je de mozzarella in dunne plakjes.

6

Verdeel een beetje van de tomatensaus over de wrap, voeg hier 2 theelepels zwarte bonen aan toe en bedek dit met 2 plakjes mozzarella. Rol de wrap op en leg deze in de ovenschaal.

7

Herhaal dit bij de overige wraps en zorg ervoor dat je 1/4 van de saus overhoudt. Verdeel dit over de wraps en bestrooi ze vervolgens met de geraspte kaas.

8

Bak de wraps gedurende 15 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is. Bestrooi vervolgens met de fijn gehakte peterselie.

Enchiladas met zwarte bonen en kaas

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Spaghetti bolognese op traditionele Italiaanse wijzeOnze favoriete spaghetti bolognese recept. Waar we eerder altijd pakjes gebruikten om een bolognese saus te maken en later gemakkelijke recepten volgden die binnen 15 minuten op tafel staan , doen we tegenwoordig liever wat meer moeite. Je hebt wat langer nodig om deze bolognese saus te maken maar daar krijg je wat voor terug, een smaak te vergelijken met een Italiaans restaurant. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden :)