Lekker ite logo

Shop

Enchiladas

Porties2 PortiesVoorbereiding25 MinutenKooktijd20 MinutenTotale tijd45 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd45 Minuten

Ingrediënten

6 Meergranen wraps
400 g Gepelde tomaten
200 g Zwarte bonen
100 g Geraspte kaas
1 Ui
1 Rode paprika
1 bol Mozzarella
2 teentjes Knoflook
1 Jalapenopeper
2 theelepel Oregano
2 theelepel Komijnpoeder
2 theelepel Paprikapoeder
5 g Verse platte peterselie
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200ºC.

2

Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes. Snijd de jalapenopeper fijn en pers de knoflook.

3

Verhit olie in een wok en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg na 2 minuten de paprika toe en bak dit gedurende 4 minuten mee.

4

Vervolgens voeg je de gepelde tomaten, paprikapoeder, komijnpoeder, jalapenopeper en oregano toe. Laat de saus enkele minuten koken.

5

Ondertussen snijd je de mozzarella in dunne plakjes.

6

Verdeel een beetje van de tomatensaus over de wrap, voeg hier 2 theelepels zwarte bonen aan toe en bedek dit met 2 plakjes mozzarella. Rol de wrap op en leg deze in de ovenschaal.

7

Herhaal dit bij de overige wraps en zorg ervoor dat je 1/4 van de saus overhoudt. Verdeel dit over de wraps en bestrooi ze vervolgens met de geraspte kaas.

8

Bak de wraps gedurende 15 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is. Bestrooi vervolgens met de fijn gehakte peterselie.

Enchiladas met zwarte bonen en kaas

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Kamado BBQ – Entrecote low and slowHet is altijd heerlijk om op de Kamado BBQ een lekker groot stuk vlees te garen middels de low and slow methode. Je krijgt zon lekker rookrandje in het vlees en het wordt super mals, met een goede kernthermometer weet je precies wanneer je stuk vlees op de temperatuur is die je wilt. Afgelopen weekend hebben we tijdens de eerste warme dagen van het jaar direct de barbecue aangezet en een dik stuk entrecote klaargemaakt. Omdat entrecote van zichzelf al erg veel smaak heeft heb ik er niet een uitgebreide rub op gedaan maar het simpel gehouden met zout en peper.