Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Zo maak je het
1
Verwarm de oven voor op 200ºC.
2
Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes. Snijd de jalapenopeper fijn en pers de knoflook.
3
Verhit olie in een wok en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg na 2 minuten de paprika toe en bak dit gedurende 4 minuten mee.
4
Vervolgens voeg je de gepelde tomaten, paprikapoeder, komijnpoeder, jalapenopeper en oregano toe. Laat de saus enkele minuten koken.
5
Ondertussen snijd je de mozzarella in dunne plakjes.
6
Verdeel een beetje van de tomatensaus over de wrap, voeg hier 2 theelepels zwarte bonen aan toe en bedek dit met 2 plakjes mozzarella. Rol de wrap op en leg deze in de ovenschaal.
7
Herhaal dit bij de overige wraps en zorg ervoor dat je 1/4 van de saus overhoudt. Verdeel dit over de wraps en bestrooi ze vervolgens met de geraspte kaas.
8
Bak de wraps gedurende 15 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is. Bestrooi vervolgens met de fijn gehakte peterselie.