Afdrukopties:

Enchiladas

Porties2 PortiesVoorbereiding25 MinutenKooktijd20 MinutenTotale tijd45 Minuten

Enchiladas met zwarte bonen en kaas

 6 Meergranen wraps
 400 g Gepelde tomaten
 200 g Zwarte bonen
 100 g Geraspte kaas
 1 Ui
 1 Rode paprika
 1 bol Mozzarella
 2 teentjes Knoflook
 1 Jalapenopeper
 2 theelepel Oregano
 2 theelepel Komijnpoeder
 2 theelepel Paprikapoeder
 5 g Verse platte peterselie
1

Verwarm de oven voor op 200ºC.

2

Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes. Snijd de jalapenopeper fijn en pers de knoflook.

3

Verhit olie in een wok en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg na 2 minuten de paprika toe en bak dit gedurende 4 minuten mee.

4

Vervolgens voeg je de gepelde tomaten, paprikapoeder, komijnpoeder, jalapenopeper en oregano toe. Laat de saus enkele minuten koken.

5

Ondertussen snijd je de mozzarella in dunne plakjes.

6

Verdeel een beetje van de tomatensaus over de wrap, voeg hier 2 theelepels zwarte bonen aan toe en bedek dit met 2 plakjes mozzarella. Rol de wrap op en leg deze in de ovenschaal.

7

Herhaal dit bij de overige wraps en zorg ervoor dat je 1/4 van de saus overhoudt. Verdeel dit over de wraps en bestrooi ze vervolgens met de geraspte kaas.

8

Bak de wraps gedurende 15 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is. Bestrooi vervolgens met de fijn gehakte peterselie.

Voedingswaarden

Portie 0