Ferrero rocher taart

Porties12 Porties
Rating
Rating
Porties12 Porties

Ingrediënten

250 g MonChou
250 g Mascarpone
200 ml Slagroom
175 g Mariakoekjes
150 g Nutella
125 g Roomboter
100 g Poedersuiker
20 Ferrero rocher
2 handjes Hazelnoten

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier.

2

Kruimel de koekjes fijn in een keukenmachine.

3

Smelt vervolgens de boter in een pannetje op laag vuur, zorg ervoor dat het niet kookt.

4

Meng zodra de boter gesmolten is de koekkruimels erdoorheen.

5

Verdeel de koekkruimels over de bodem van de springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel. Zet deze vervolgens gedurende het maken van de taart in de koelkast.

6

Prak dan de MonChou in een bakje even door elkaar. Dit zorgt ervoor dat je straks geen klontjes in je taart krijgt.

7

Doe vervolgens de geprakte MonChou, mascarpone, slagroom, poedersuiker en nutella in een kom.

8

Meng het geheel door elkaar met een keukenmachine of mixer.

9

Hak vervolgens één handje hazelnoten en 12 Ferrero rochers fijn en spatel dit door het beslag.

10

Giet vervolgens het mengsel op de bodem, druk de overige Ferrero rochers in de taart.

11

Dan zet je de taart minimaal 4 uur in de koelkast.

12

Bestrooi de taart voor het serveren met de overige fijngehakte hazelnoten. Smelt vervolgens een lepel nutella en decoreer de taart hiermee.

13

Lekker ite!

Ferrero rocher taart

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie