Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Zo maak je het
1
Doe de bloem en de gist in een kom en voeg 320 ml water toe. Kneed dit tot een plakkerig, elastisch deeg.
2
Dek het deeg vervolgens af met een theedoek en laat het minstens een uur rijzen bij kamertemperatuur.
3
Verwarm de oven voor op 225 graden zodra het deeg een uur gerezen heeft.
4
Bestrooi het aanrechtblad met bloem en rol het deeg uit tot een ronde, dunne lap.
5
Besmeer het deeg met de crème fraîche en bak hem gedurende 15 minuten in de oven.
6
Meng ondertussen de mayonaise en pesto door elkaar.
7
Vervolgens haal je de flammkuchen uit de oven en beleg deze met de carpaccio.
8
Verdeel dan ook de pestomayonaise, parmezaanse kaas, pijnboompitten en de rucola over de flammkuchen.
9
Lekker ite!
Genoten van dit recept? :)
Advertentie
Andere lekkere recepten:
Mexicaanse plaattaartGevuld broodje tonijnPizza dal papaEen pizza kun je op veel verschillende manieren beleggen maar de basis is altijd hetzelfde, namelijk pizzadeeg en tomatensaus. Daarom hebben wij dit basisrecept voor pizzadeeg en tomatensaus, als je dit recept volgt kun je 4 pizza's van een diameter van 30cm beleggen.