Flammkuchen met carpaccio

Porties2 Porties
Rating
Rating
Porties2 Porties

Ingrediënten

520 g Bloem
200 g Carpaccio
175 g Crème fraîche
75 g Parmezaanse kaas
30 g Rucola
20 g Pijnboompitten
7 g Gist
3 eetlepel(s) Mayonaise
2 eetlepel(s) Pesto
Benodigdheden
Mixer
Deegroller
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Doe de bloem en de gist in een kom en voeg 320 ml water toe. Kneed dit tot een plakkerig, elastisch deeg.

2

Dek het deeg vervolgens af met een theedoek en laat het minstens een uur rijzen bij kamertemperatuur.

3

Verwarm de oven voor op 225 graden zodra het deeg een uur gerezen heeft.

4

Bestrooi het aanrechtblad met bloem en rol het deeg uit tot een ronde, dunne lap.

5

Besmeer het deeg met de crème fraîche en bak hem gedurende 15 minuten in de oven.

6

Meng ondertussen de mayonaise en pesto door elkaar.

7

Vervolgens haal je de flammkuchen uit de oven en beleg deze met de carpaccio.

8

Verdeel dan ook de pestomayonaise, parmezaanse kaas, pijnboompitten en de rucola over de flammkuchen.

9

Lekker ite!

Flammkuchen met carpaccio

Genoten van dit recept? :)