Garnalencocktail met tomaat

Porties1 PortieVoorbereiding15 Minuten
Rating
Rating
Porties1 Portie

Ingrediënten

100 g Garnalen
12 Cherrytomaten
2 eetlepel(s) Mayonaise
2 eetlepel(s) Verse peterselie
1 theelepel Cognac
1 mespunt Dragon

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snijd het kapje van de cherrytomaten en haal met een theelepel het vruchtvlees eruit.

2

Vervolgens snijd je de peterselie fijn.

3

Meng dan de peterselie met de mayonaise, cognac en dragon door elkaar. Breng het op smaak met een beetje peper en zout.

4

Roer vervolgens de garnalen er voorzichtig doorheen.

5

Schep het garnalenmengsel voorzichtig in de tomaten en serveer met een beetje peterselie.

6

Lekker ite!

Genoten van dit recept? :)

Advertentie