Lekker ite logo

Shop

Gevuld broodje tonijn

Porties2 PortiesVoorbereiding8 MinutenKooktijd5 MinutenTotale tijd13 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd13 Minuten

Ingrediënten

145 g Tonijn
6 eetlepel(s) Mayonaise
2 Italiaanse bollen
2 handjes Geraspte kaas
1 Tomaat
2 Bosui
1 theelepel Mosterd
½ Rode ui
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 170 graden.

2

Snipper de ui, snijd de tomaat in blokjes en de bosui in plakjes.

3

Meng de tonijn met de mosterd en de mayonaise. Breng dit op smaak met peper en zout.

4

Voeg daarna de tomaat, ui en bosui toe aan het tonijnmengsel en roer dit goed door elkaar.

5

Snijd de kapjes van de Italiaanse bollen en hol deze uit.

6

Vul vervolgens de broodjes met de tonijnsalade en bestrooi deze met een handje kaas.

7

Zet de broodjes gedurende 5 minuten in de oven wanneer je verse broodjes gebruikt, houd anders de tijd op de verpakking aan.

8

Lekker ite!

Gevulde Italiaanse bol met zelfgemaakte tonijnsalade

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Spaanse tortilla de patatas met chorizo en tomaatNadat ik een nieuwe Spaanse kennis op heb gedaan bij mij op kantoor heb ik moeten vragen naar zijn favoriete Spaanse recept. Hij gaf aan dat Tortilla de patatas dit het recept is dat hij het liefste eet en dat je dit zowel voor lunch als voor avondeten kunt maken. Dit is de manier waarop hij het altijd maakt :)