Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Zo maak je het
1
Verwarm de oven voor op 170 graden.
2
Snipper de ui, snijd de tomaat in blokjes en de bosui in plakjes.
3
Meng de tonijn met de mosterd en de mayonaise. Breng dit op smaak met peper en zout.
4
Voeg daarna de tomaat, ui en bosui toe aan het tonijnmengsel en roer dit goed door elkaar.
5
Snijd de kapjes van de Italiaanse bollen en hol deze uit.
6
Vul vervolgens de broodjes met de tonijnsalade en bestrooi deze met een handje kaas.
7
Zet de broodjes gedurende 5 minuten in de oven wanneer je verse broodjes gebruikt, houd anders de tijd op de verpakking aan.
8
Lekker ite!
Genoten van dit recept? :)
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie
Andere lekkere recepten:
Kip madras – Wereldgerecht zonder pakjeKip Madras is altijd een van mijn favoriete gerechten geweest uit de wereldgerechten serie. Hier raak ik nooit op uitgegeten, dit is dan ook de reden geweest om Kip Madras zonder pakje te willen maken.
Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden :)EnchiladasPanini tuna melt