Gevuld broodje tonijn

Porties2 PortiesVoorbereiding8 MinutenKooktijd5 MinutenTotale tijd13 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd13 Minuten

Ingrediënten

145 g Tonijn
6 eetlepel(s) Mayonaise
2 Italiaanse bollen
2 handjes Geraspte kaas
1 Tomaat
2 Bosui
1 theelepel Mosterd
½ Rode ui
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 170 graden.

2

Snipper de ui, snijd de tomaat in blokjes en de bosui in plakjes.

3

Meng de tonijn met de mosterd en de mayonaise. Breng dit op smaak met peper en zout.

4

Voeg daarna de tomaat, ui en bosui toe aan het tonijnmengsel en roer dit goed door elkaar.

5

Snijd de kapjes van de Italiaanse bollen en hol deze uit.

6

Vul vervolgens de broodjes met de tonijnsalade en bestrooi deze met een handje kaas.

7

Zet de broodjes gedurende 5 minuten in de oven wanneer je verse broodjes gebruikt, houd anders de tijd op de verpakking aan.

8

Lekker ite!

Gevulde Italiaanse bol met zelfgemaakte tonijnsalade

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Hete kip met rijstDit heerlijke recept voor hete kip met rijst staat binnen 15 minuten op tafel. Je hebt er erg weinig werk van en er gaan niet veel kruiden in, dat maakt het recept erg gemakkelijk om te bereiden. Toch is de romige hete kip saus heerlijk. Wij eten dit gerecht altijd met zilvervliesrijst, omdat in zilvervliesrijst meer vitaminen en vooral meer mineralen bevat waardoor deze rijst veel gezonder is. De saus wordt gemaakt op basis van boter en hot ketchup waardoor deze saus heerlijk romig wordt, dat is de reden dat dit ons favoriete recept voor hete kip met rijst is!