Gevuld broodje tonijn

Porties2 PortiesVoorbereiding8 MinutenKooktijd5 MinutenTotale tijd13 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd13 Minuten

Ingrediënten

145 g Tonijn
6 eetlepel(s) Mayonaise
2 Italiaanse bollen
2 handjes Geraspte kaas
1 Tomaat
2 Bosui
1 theelepel Mosterd
½ Rode ui
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 170 graden.

2

Snipper de ui, snijd de tomaat in blokjes en de bosui in plakjes.

3

Meng de tonijn met de mosterd en de mayonaise. Breng dit op smaak met peper en zout.

4

Voeg daarna de tomaat, ui en bosui toe aan het tonijnmengsel en roer dit goed door elkaar.

5

Snijd de kapjes van de Italiaanse bollen en hol deze uit.

6

Vul vervolgens de broodjes met de tonijnsalade en bestrooi deze met een handje kaas.

7

Zet de broodjes gedurende 5 minuten in de oven wanneer je verse broodjes gebruikt, houd anders de tijd op de verpakking aan.

8

Lekker ite!

Gevulde Italiaanse bol met zelfgemaakte tonijnsalade

Genoten van dit recept? :)