Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Verwarm de oven voor tot 200 graden. Kook de broccoli in 4 minuten gaar, lek deze uit en snijd er roosjes van.
Snijd de basilicum en de knoflook in kleine stukjes. Halveer de olijven en de zongedroogde tomaten.
Meng het gehakt met:
- broccoli
- olijven
- zongedroogde tomaten
- paneermeel
- 1 teentje knoflook
- 3/4 van de basilicum
- 1/2 van het ei
- Peper naar smaak
- Zout naar smaak
Rol de flammkuche uit over een bakplaat. Vorm een rol van het gehaktmengsel en leg deze over de lengte van het deeg maar houd aan weerszijden 5 cm over.
Vouw nu eerst de weerszijden over het gehakt en vervolgens de zijkanten erover waardoor er geen gehakt meer zichtbaar is. Keer nu de rol om, besmeer deze met de rest van het ei en bak hem voor 35 minuten in de oven.
Pureer de tomatenblokjes met de overgebleven knoflook en basilicum. Breng de saus op smaak met zout en peper.
Serveer de gehaktrol met de tomaten-basilicumsaus.
Lekker ite :)