Gevulde Paprika’s

Porties2 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd15 MinutenTotale tijd25 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd25 Minuten

Ingrediënten

2 Grote paprika's
200 g Tartaar
1 Ui
5 Courgette
Fetakaas
1 teentje Knoflook
1 theelepel Cayennepeper
1 theelepel Knoflookpoeder
1 theelepel Paprikapoeder
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Gezond, makkelijk en lekker.

Zo maak je het

1

Snijd de bovenkant van de paprika en verwijder de zaadlijsten. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden.

2

Kruid de tartaar met de knoflookpoeder, cayennepeper en paprikapoeder.

3

Vul vervolgens de paprika's met tartaar.

4

Fruit de ui, het teentje knoflook en de courgette in de koekenpan enkele minuten.

5

Vul de paprika's met de ui, knoflook en courgette. Doe hier de fetakaas overheen.

6

Bak de paprika's gedurende 15 minuten in de voorverwarmde oven.

7

Lekker ite!

Gevulde paprika met tartaar, courgette en ui

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Spaghetti bolognese op traditionele Italiaanse wijzeOnze favoriete spaghetti bolognese recept. Waar we eerder altijd pakjes gebruikten om een bolognese saus te maken en later gemakkelijke recepten volgden die binnen 15 minuten op tafel staan , doen we tegenwoordig liever wat meer moeite. Je hebt wat langer nodig om deze bolognese saus te maken maar daar krijg je wat voor terug, een smaak te vergelijken met een Italiaans restaurant. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden :)