Afdrukopties:

Gevulde Paprika’s

Porties2 PortiesVoorbereiding10 MinutenKooktijd15 MinutenTotale tijd25 Minuten

Gezond, makkelijk en lekker.

Gevulde paprika met tartaar, courgette en ui

 2 Grote paprika's
 200 g Tartaar
 1 Ui
 5 Courgette
 Fetakaas
 1 teentje Knoflook
 1 theelepel Cayennepeper
 1 theelepel Knoflookpoeder
 1 theelepel Paprikapoeder
1

Snijd de bovenkant van de paprika en verwijder de zaadlijsten. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden.

2

Kruid de tartaar met de knoflookpoeder, cayennepeper en paprikapoeder.

3

Vul vervolgens de paprika's met tartaar.

4

Fruit de ui, het teentje knoflook en de courgette in de koekenpan enkele minuten.

5

Vul de paprika's met de ui, knoflook en courgette. Doe hier de fetakaas overheen.

6

Bak de paprika's gedurende 15 minuten in de voorverwarmde oven.

7

Lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 0


Voedingswaardes per portie
Calorieën 300
% ADH per portie*
Vet 15g24%
Natrium 12mg1%
Koolhydraten 5g2%

Suiker 4g
Eiwit 25g50%

* Percentage van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) is gebaseerd op een dieet van 2.000 kcal per dag.