Gnocchi met pesto, broccoli, cherrytomaat en kip

Porties4 PortiesKooktijd10 MinutenTotale tijd10 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd10 Minuten

Ingrediënten

500 g Gnocchi
450 g Broccoliroosjes
300 g Kipblokjes
200 g Cherrytomaat
100 g Groene pesto
10 g Pijnpoompitten

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Als je erg snel moet en je wilt niet te veel werk hebben van het koken is dit een perfect gerecht. Je hoeft niets te snijden, begint met bakken en binnen 10 minuten kun je eten. Lekker en gezond :)

Zo maak je het

1

Verhit een scheut olie in een hapjespan op hoog vuur. Het is belangrijk dat de pan goed heet is anders bakt de gnocchi aan.

2

Zodra de pan goed heet is voeg je de gnocchi, pijnboompitten en de kip toe. Bak dit in 5 minuten gaar.

3

Voeg nu de pesto, broccoliroosjes en de cherrytomaatjes toe.

4

Zodra alles gaar is ben je al klaar en kun je eten! Lekker ite :)

Gnocchi met broccoli kip pesto

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie