Lekker ite logo

Shop

Gnocchi met pesto, broccoli, cherrytomaat en kip

Porties4 PortiesKooktijd10 MinutenTotale tijd10 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd10 Minuten

Ingrediënten

500 g Gnocchi
450 g Broccoliroosjes
300 g Kipblokjes
200 g Cherrytomaat
100 g Groene pesto
10 g Pijnpoompitten
Supertip

Via Cheflix hebben we super veel geleerd over het combineren van verschillende smaken en ingrediënten. Je leert de basis van koken op een super leuke manier.
Je kunt het hier gratis proberen!

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Scheiding

Als je erg snel moet en je wilt niet te veel werk hebben van het koken is dit een perfect gerecht. Je hoeft niets te snijden, begint met bakken en binnen 10 minuten kun je eten. Lekker en gezond :)

Zo maak je het

1

Verhit een scheut olie in een hapjespan op hoog vuur. Het is belangrijk dat de pan goed heet is anders bakt de gnocchi aan.

2

Zodra de pan goed heet is voeg je de gnocchi, pijnboompitten en de kip toe. Bak dit in 5 minuten gaar.

3

Voeg nu de pesto, broccoliroosjes en de cherrytomaatjes toe.

4

Zodra alles gaar is ben je al klaar en kun je eten! Lekker ite :)

Gnocchi met broccoli kip pesto

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Kamado BBQ – Côte de boeuf low and slowAfgelopen week heb ik een mooie kamado BBQ voor mijn verjaardag gekregen. Deze heb ik gisteren direct even geprobeerd met een heerlijk stukje côte de boeuf. Op een lage temperatuur met hickory houtsnippers is het stuk vlees langzaam gegaard en heeft deze een heerlijke rooksmaak gekregen.