Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Meng in een grote kom havervlokken, zonnebloempitten, sesamzaad en vanillepoeder.
Los in een klein kommetje het zout op in een eetlepel heet water.
Meng vervolgens de honing en de kokosolie door het opgeloste zout. Verwarm hiervoor de kokosolie, zodat dit gesmolten is.
Vervolgens voeg je dit mengsel toe aan de droge ingrediënten in de grote mengkom en meng dit goed door elkaar.
Verspreid dan alles over een grote bakplaat, gebruik twee bakplaten wanneer je een kleine oven hebt.
Zet het gedurende 30 minuten in de oven, maar roer het ondertussen iedere 10 minuten.
Doe de noten er de laatste 10 minuten bij.
Zet dan de ovendeur half open en laat de granola in de oven afkoelen. Meng tot slot het gedroogde fruit erdoorheen.
Bewaar de granola in een afgesloten glazen pot, het blijft dan ongeveer 3 maanden goed. Lekker ite!