Granola met kokos

Porties1 PortieVoorbereiding10 MinutenKooktijd30 MinutenTotale tijd40 Minuten
Rating
Rating
Porties1 PortieTotale tijd40 Minuten

Ingrediënten

150 g Amandelen
75 g Pecannoten
70 g Walnoten
60 g Hazelnoten
50 g Kokosvlokken
45 g Gedroogde cranberry's
30 g Kokosolie
3 theelepel Kaneel
1 eetlepel(s) Ahornsiroop

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 160 graden.

2

Leg de amandelen in een theedoek en sla deze met een deegrol fijn.

3

Leg vervolgens de rest van de noten erbij en sla deze ook fijn.

4

Smelt de kokosolie en meng deze met de kaneel en de ahornsiroop.

5

Meng het mengsel door alle noten.

6

Verspreid het noten mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat.

7

Zet de plaat 30 minuten in de oven, schep dit mengsel iedere 10 minuten om.

8

Laat de kokosvlokken de laatste 5 minuten mee bakken, anders verbranden ze.

9

Zet vervolgens de oven uit en laat de granola met de ovendeur halfopen afkoelen.

10

Meng tot slot de gedroogde cranberry's erdoor.

11

Bewaar de granola in een afgesloten pot.

12

Lekker ite!

Granola met kokos

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie