Lekker ite logo

Shop

Granola met kokos

Porties1 PortieVoorbereiding10 MinutenKooktijd30 MinutenTotale tijd40 Minuten
Rating
Rating
Porties1 PortieTotale tijd40 Minuten

Ingrediënten

150 g Amandelen
75 g Pecannoten
70 g Walnoten
60 g Hazelnoten
50 g Kokosvlokken
45 g Gedroogde cranberry's
30 g Kokosolie
3 theelepel Kaneel
1 eetlepel(s) Ahornsiroop
Supertip

Via Cheflix hebben we super veel geleerd over het combineren van verschillende smaken en ingrediënten. Je leert de basis van koken op een super leuke manier.
Je kunt het hier gratis proberen!

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Scheiding

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 160 graden.

2

Leg de amandelen in een theedoek en sla deze met een deegrol fijn.

3

Leg vervolgens de rest van de noten erbij en sla deze ook fijn.

4

Smelt de kokosolie en meng deze met de kaneel en de ahornsiroop.

5

Meng het mengsel door alle noten.

6

Verspreid het noten mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat.

7

Zet de plaat 30 minuten in de oven, schep dit mengsel iedere 10 minuten om.

8

Laat de kokosvlokken de laatste 5 minuten mee bakken, anders verbranden ze.

9

Zet vervolgens de oven uit en laat de granola met de ovendeur halfopen afkoelen.

10

Meng tot slot de gedroogde cranberry's erdoor.

11

Bewaar de granola in een afgesloten pot.

12

Lekker ite!

Granola met kokos

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Basisrecept voor pizzadeeg en tomatensausEen pizza kun je op veel verschillende manieren beleggen maar de basis is altijd hetzelfde, namelijk pizzadeeg en tomatensaus. Daarom hebben wij dit basisrecept voor pizzadeeg en tomatensaus, als je dit recept volgt kun je 4 pizza's van een diameter van 30cm beleggen.
Kamado BBQ – Côte de boeuf low and slowAfgelopen week heb ik een mooie kamado BBQ voor mijn verjaardag gekregen. Deze heb ik gisteren direct even geprobeerd met een heerlijk stukje côte de boeuf. Op een lage temperatuur met hickory houtsnippers is het stuk vlees langzaam gegaard en heeft deze een heerlijke rooksmaak gekregen.