Lekker ite logo

Shop

Groene pesto

Porties1 PortieVoorbereiding10 Minuten
Rating
Rating
Porties1 Portie

Ingrediënten

60 g Verse basilicum
50 g Parmigiano Reggiano
10 eetlepel(s) Extra vierge olijfolie
4 eetlepel(s) Pijnboompitten
2 teentjes Knoflook
Supertip

Via Cheflix hebben we super veel geleerd over het combineren van verschillende smaken en ingrediënten. Je leert de basis van koken op een super leuke manier.
Je kunt het hier gratis proberen!

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Scheiding

Zo maak je het

1

Rooster de pijnboompitten in een koekenpan en laat deze vervolgens afkoelen.

2

Maal daarna de pijnboompitten, knoflook en kaas in een keukenmachine fijn.

3

Voeg vervolgens de basilicumblaadjes en olijfolie toe en maal nog kort.

4

Lekker ite!

5

Tip: Meng geraspte oude kaas door de pesto en serveer met een cracker of stokbroodje!

Verse zelfgemaakte groene pesto

Genoten van dit recept? :)