Groene pesto

Porties1 PortieVoorbereiding10 Minuten
Rating
Rating
Porties1 Portie

Ingrediënten

60 g Verse basilicum
50 g Parmigiano Reggiano
10 eetlepel(s) Extra vierge olijfolie
4 eetlepel(s) Pijnboompitten
2 teentjes Knoflook
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Rooster de pijnboompitten in een koekenpan en laat deze vervolgens afkoelen.

2

Maal daarna de pijnboompitten, knoflook en kaas in een keukenmachine fijn.

3

Voeg vervolgens de basilicumblaadjes en olijfolie toe en maal nog kort.

4

Lekker ite!

5

Tip: Meng geraspte oude kaas door de pesto en serveer met een cracker of stokbroodje!

Verse zelfgemaakte groene pesto

Genoten van dit recept? :)