Lekker ite logo

Shop

Groene salade

Porties2 PortiesVoorbereiding15 Minuten
Rating
Rating
Porties2 Porties

Ingrediënten

100 g Rucola melange
1 Ei
1 Avocado
½ Komkommer
3 eetlepel(s) Pijnboompitten
Dressing
3 eetlepel(s) Magere yoghurt
1 theelepel Citroensap
1 theelepel Agavesiroop
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Kook het ei gedurende 5 minuten.

2

Rooster ondertussen de pijnboompitten in een droge pan, gebruik geen olie.

3

Schil vervolgens de komkommer en snijd deze in blokjes. Snijd ook de avocado in plakjes.

4

Doe de sla met de komkommer en avocado in een schaal.

5

Snijd het gekookte ei in plakjes en leg deze hierop.

6

Dan meng je de yoghurt, het citroensap en de agavesiroop tot een glad mengsel. Giet de dressing over de salade.

7

Maak af met de geroosterde pijnboompitten.

8

Lekker ite!

Groene salade met yoghurtdressing

Genoten van dit recept? :)