Groentepannetje met krieltjes, kip en groente

Porties3 PortiesVoorbereiding15 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd25 Minuten
Rating
Rating
Porties3 PortiesTotale tijd25 Minuten

Ingrediënten

500 g Tiny potatoes (krieltjes met schil)
300 g Kipfilet
300 g Sperziebonen
1 Courgette
2 Rode ui
2 Rode paprika
2 teentjes Knoflook
2 theelepel Paprikapoeder
1 theelepel Uienpoeder
1 theelepel Knoflookpoeder
1 theelepel Chilipoeder
Bloem

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Begin met het snijden van de kipfilet in blokjes en doe deze in een kom.

2

Meng vervolgens de knoflookpoeder, paprikapoeder, chilipoeder, uienpoeder, bloem, peper en zout in een schaaltje en voeg er vervolgens een flinke scheut olijfolie aan toe.

3

Marineer de kipfilet vervolgens met het kruidenmengsel.

4

Breng ondertussen water aan de kook en kook hierin de krieltjes met schil gedurende 10 minuten.

5

Kook ook de sperziebonen alvast ongeveer 8 minuten voor.

6

Snipper ondertussen de ui en knoflook. Snijd de courgette en paprika in blokjes.

7

Verhit olijfolie in een grote pan en fruit hierin de ui en knoflook.

8

Voeg vervolgens de kip toe en bak dit totdat hij aan alle kanten dichtgeschroeid is.

9

Bak dan de paprika en courgette gedurende 5 minuten mee.

10

Voeg tot slot de voorgekookte krieltjes en sperziebonen toe. Bak deze nog even mee.

11

Breng het geheel op smaak met peper, zout en paprikapoeder.

12

Lekker ite!

Ovenschotel met tiny potatoes, kip en groente

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie