Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Begin met het snijden van de kipfilet in blokjes en doe deze in een kom.
Meng vervolgens de knoflookpoeder, paprikapoeder, chilipoeder, uienpoeder, bloem, peper en zout in een schaaltje en voeg er vervolgens een flinke scheut olijfolie aan toe.
Marineer de kipfilet vervolgens met het kruidenmengsel.
Breng ondertussen water aan de kook en kook hierin de krieltjes met schil gedurende 10 minuten.
Kook ook de sperziebonen alvast ongeveer 8 minuten voor.
Snipper ondertussen de ui en knoflook. Snijd de courgette en paprika in blokjes.
Verhit olijfolie in een grote pan en fruit hierin de ui en knoflook.
Voeg vervolgens de kip toe en bak dit totdat hij aan alle kanten dichtgeschroeid is.
Bak dan de paprika en courgette gedurende 5 minuten mee.
Voeg tot slot de voorgekookte krieltjes en sperziebonen toe. Bak deze nog even mee.
Breng het geheel op smaak met peper, zout en paprikapoeder.
Lekker ite!