Heksenkaas

Porties1 PortieVoorbereiding10 Minuten
Rating
Rating
Porties1 Portie

Ingrediënten

300 g Roomkaas
150 g Yoghurt
10 g Peterselie
2 stengels Bosui
2 teentjes Knoflook

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Meng in een kom de roomkaas en yoghurt tot een glad mengsel.

2

Hak vervolgens de bosui en peterselie zo fijn mogelijk en roer dit door het mengsel.

3

Pers de knoflook boven de kom en meng ook dit goed door.

4

Breng op smaak met peper en zout.

5

Serveer met wortel, courgette, paprika, enzovoort. Lekker ite!

Heksenkaas

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie