Lekker ite logo

Shop

Heksenkaas

Porties1 PortieVoorbereiding10 Minuten
Rating
Rating
Porties1 Portie

Ingrediënten

300 g Roomkaas
150 g Yoghurt
10 g Peterselie
2 stengels Bosui
2 teentjes Knoflook
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Meng in een kom de roomkaas en yoghurt tot een glad mengsel.

2

Hak vervolgens de bosui en peterselie zo fijn mogelijk en roer dit door het mengsel.

3

Pers de knoflook boven de kom en meng ook dit goed door.

4

Breng op smaak met peper en zout.

5

Serveer met wortel, courgette, paprika, enzovoort. Lekker ite!

Heksenkaas

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Zelfgemaakte knoflooksausHoe je zelf knoflooksaus moet maken? Dat leer je in dit recept. Zelfgemaakte knoflooksaus is veel lekkerder dan knoflooksaus uit de supermarkt. Serveer het tijdens de barbecue, bij de shoarma of bij een heerlijk stuk vlees. Wist je dat er peterselie aan knoflooksaus toegevoegd wordt, zodat je minder uit je mond stinkt?