Lekker ite logo

Shop

Italiaanse quiche

Porties4 PortiesVoorbereiding20 MinutenKooktijd35 MinutenTotale tijd55 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd55 Minuten

Ingrediënten

200 g Gerookte kip
125 g Mozzarella
4 Eieren
2 Rode ui
1 Quichedeeg
1 eetlepel(s) Italiaanse kruiden
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 190 graden.

2

Maak het quichedeeg en bekleed de vorm hier gelijkmatig mee.

3

Klop in een kom de eieren los met peper en zout.

4

Snipper vervolgens de uien, snijd de mozzarella in kleine blokjes en snijd de gerookte kip in reepjes. Laat de mozzarella goed uitlekken, zodat de quiche niet te vochtig wordt.

5

Daarna meng je dit samen met de Italiaanse kruiden door de eieren. Giet dit mengsel in de quichevorm.

6

Bak de quiche in 35 minuten gaar in de oven. Lekker ite!

7

Tip: Serveer de quiche met een salade caprese.

Italiaanse quiche

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Kamado BBQ – Entrecote low and slowHet is altijd heerlijk om op de Kamado BBQ een lekker groot stuk vlees te garen middels de low and slow methode. Je krijgt zon lekker rookrandje in het vlees en het wordt super mals, met een goede kernthermometer weet je precies wanneer je stuk vlees op de temperatuur is die je wilt. Afgelopen weekend hebben we tijdens de eerste warme dagen van het jaar direct de barbecue aangezet en een dik stuk entrecote klaargemaakt. Omdat entrecote van zichzelf al erg veel smaak heeft heb ik er niet een uitgebreide rub op gedaan maar het simpel gehouden met zout en peper.