Kabeljauw in tomatensaus

Porties4 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd15 MinutenTotale tijd20 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd20 Minuten

Ingrediënten

4 Moten Kabeljauw
400 g Tomatenblokjes
400 g Volkoren penne
200 g Cherrytomaten
50 g Zwarte olijven (zonder pit)
5 g Verse tijm
5 g Verse oregano
2 teentjes Knoflook
1 Rode ui
1 theelepel Chilivlokken
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Fruit dit in een pan met een beetje olijfolie.

2

Voeg vervolgens de tomatenblokjes toe.

3

Knip de kruiden fijn met een kruidenschaar, meng dit door de saus en voeg de chilivlokken toe. Maak het eventueel op smaak met een beetje zout en peper.

4

Leg de moten kabeljauw in de saus en kruid deze met peper en zout.

5

Vervolgens voeg je de tomaten en olijven toe.

6

Doe een deksel op de pan en laat de kabeljauw in 10-15 minuten garen.

7

Ondertussen kook je de pasta gaar volgens instructies op de verpakking.

8

Lekker ite!

Kabeljauw met tomatensaus

Genoten van dit recept? :)