Lekker ite logo

Shop

Kabeljauw in tomatensaus

Porties4 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd15 MinutenTotale tijd20 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd20 Minuten

Ingrediënten

4 Moten Kabeljauw
400 g Tomatenblokjes
400 g Volkoren penne
200 g Cherrytomaten
50 g Zwarte olijven (zonder pit)
5 g Verse tijm
5 g Verse oregano
2 teentjes Knoflook
1 Rode ui
1 theelepel Chilivlokken
Supertip

Via Cheflix hebben we super veel geleerd over het combineren van verschillende smaken en ingrediënten. Je leert de basis van koken op een super leuke manier.
Je kunt het hier gratis proberen!

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Scheiding

Zo maak je het

1

Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Fruit dit in een pan met een beetje olijfolie.

2

Voeg vervolgens de tomatenblokjes toe.

3

Knip de kruiden fijn met een kruidenschaar, meng dit door de saus en voeg de chilivlokken toe. Maak het eventueel op smaak met een beetje zout en peper.

4

Leg de moten kabeljauw in de saus en kruid deze met peper en zout.

5

Vervolgens voeg je de tomaten en olijven toe.

6

Doe een deksel op de pan en laat de kabeljauw in 10-15 minuten garen.

7

Ondertussen kook je de pasta gaar volgens instructies op de verpakking.

8

Lekker ite!

Kabeljauw met tomatensaus

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Mosterd dille dipVroeger kochten we altijd potjes met mosterd dille dip voor bij de kaas, heerlijk om de kaas in te dippen. Tot het potje een keer op was en we het toch graag bij de kaas wilden hebben. Ik ben zelf gaan proberen om een mosterd dille dip te maken en heb deze in de loop der jaren steeds verbeterd. Probeer het en oordeel zelf! :)