Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Verwarm de oven voor op 200 graden en haal de boter vast uit de koelkast, zodat deze op tafeltemperatuur kan komen.
Snijd het deeg van een blik in drie stukken, plak deze in de lengte aan elkaar. Zo krijg je uiteindelijk twee lange stukken deeg.
Meng in een schaaltje de kaneel, boter en suiker door elkaar.
Smeer het boter mengsel over het deeg.
Rol het deeg in de breedte op, probeer dit zo stevig mogelijk te doen.
Snijd dit vervolgens in plakjes van 3-4 cm dik.
Verdeel deze over een ingevette ovenschaal.
Bak de kaneelbroodjes in zo'n 25 minuten gaar.
Meng ondertussen het glazuur door de poedersuiker en het water te mengen totdat het glazuur een mooie structuur heeft.
Hak ook alvast de pecannoten.
Laat de broodjes even afkoelen voordat je het glazuur en de pecannoten erover verdeeld.
Lekker ite!
Tip: De broodjes zijn het lekkerste wanneer ze nog een beetje warm zijn.