Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Maal de amandelen fijn in de keukenmachine of met de staafmixer, totdat het meel is.
Smelt vervolgens de boter in een steelpan.
Doe de gemalen amandelen, het zelfrijzend bakmeel en de suiker in een kom.
Voeg hier vervolgens de gesmolten boter, vanillearoma en het zout aan toe.
Kneed dit geheel tot een deegbal.
Bekleed dan het brwonieblik met bakpapier en verdeel het deeg gelijkmatig over de bodem.
Bak de koek 15 minuten in het midden van de oven.
Meng ondertussen in een kom de gecondenseerde melk met de gezouten noten.
Haal na 15 minuten de koek uit de oven en verdeel het notenmengsel hierover.
Bak het dan nog 15 minuten af in de oven, zodat de gecondenseerde melk karameliseert.
Laat de koek in 2 uur buiten de oven helemaal af koelen en snijd hem in porties.
Lekker ite!