Kikkererwten masala

Porties3 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd15 MinutenTotale tijd20 Minuten
Rating
Rating
Porties3 PortiesTotale tijd20 Minuten

Ingrediënten

400 g Kikkererwten
300 g Tomatenblokjes
250 g Basmatirijst
200 ml Kokosmelk
4 eetlepel(s) Masala kruiden
2 Naanbrood
2 Ui
1 eetlepel(s) Crème fraîche
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snipper de ui.

2

Verwarm de oven voor en bereid het naanbrood volgens de instructies op de verpakking.

3

Breng vervolgens water aan de kook voor de rijst en kook dit volgens de instructie op de verpakking.

4

Doe olie in de pan en fruit de ui.

5

Voeg na een aantal minuten de tomatenblokjes, de kokosmelk en de masala kruiden toe.

6

Laat dit ongeveer 5 minuten koken.

7

Giet ondertussen de kikkererwten af en spoel deze schoon.

8

Dan voeg je de kikkererwten en crème fraîche toe aan de saus en laat dit ook nog 5 minuten pruttelen.

9

Lekker ite!

10

Groentetip: serveer voor wat extra groente met bloemkool of bak wat paprika mee!

Vegetarische masala

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Spaanse tortilla de patatas met chorizo en tomaatNadat ik een nieuwe Spaanse kennis op heb gedaan bij mij op kantoor heb ik moeten vragen naar zijn favoriete Spaanse recept. Hij gaf aan dat Tortilla de patatas dit het recept is dat hij het liefste eet en dat je dit zowel voor lunch als voor avondeten kunt maken. Dit is de manier waarop hij het altijd maakt :)