Afdrukopties:

Kikkererwten masala

Porties3 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd15 MinutenTotale tijd20 Minuten

Vegetarische masala

 400 g Kikkererwten
 300 g Tomatenblokjes
 250 g Basmatirijst
 200 ml Kokosmelk
 4 eetlepel(s) Masala kruiden
 2 Naanbrood
 2 Ui
 1 eetlepel(s) Crème fraîche
1

Snipper de ui.

2

Verwarm de oven voor en bereid het naanbrood volgens de instructies op de verpakking.

3

Breng vervolgens water aan de kook voor de rijst en kook dit volgens de instructie op de verpakking.

4

Doe olie in de pan en fruit de ui.

5

Voeg na een aantal minuten de tomatenblokjes, de kokosmelk en de masala kruiden toe.

6

Laat dit ongeveer 5 minuten koken.

7

Giet ondertussen de kikkererwten af en spoel deze schoon.

8

Dan voeg je de kikkererwten en crème fraîche toe aan de saus en laat dit ook nog 5 minuten pruttelen.

9

Lekker ite!

10

Groentetip: serveer voor wat extra groente met bloemkool of bak wat paprika mee!

Voedingswaarden

Portie 0