Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Klop de slagroom stijf.
In een andere kom klop je de mascarpone met de 2 eetlepels suiker los.
Vervolgens schep je de mascarpone door de opgeklopte slagroom.
Hak 8 van de Kinder bueno repen fijn in de keukenmachine.
Dan meng je de fijngehakte Kinder Bueno door het slagroom mengsel.
Smelt vervolgens de melkchocolade au bain marie, zorg ervoor dat de bovenste pan het water in de onderste pan niet raakt.
Voeg dan ook de gesmolten chocolade toe aan het slagroom mengsel en roer dit goed door.
Verdeel dan de mousse over 4 glazen. Het toetje is erg machtig, dus je zou hem ook over 6 glazen kunnen verdelen. Houd er dan rekening mee dat je een extra Kinder Bueno voor bovenop nodig hebt!
Strooi nog wat cacao over de mousse en serveer met een Kinder Bueno.
Zet het toetje een half uur in de koelkast om goed op te stijven. Lekker ite!