Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Zo maak je het
1
Klop de slagroom stijf.
2
In een andere kom klop je de mascarpone met de 2 eetlepels suiker los.
3
Vervolgens schep je de mascarpone door de opgeklopte slagroom.
4
Hak 8 van de Kinder bueno repen fijn in de keukenmachine.
5
Dan meng je de fijngehakte Kinder Bueno door het slagroom mengsel.
6
Smelt vervolgens de melkchocolade au bain marie, zorg ervoor dat de bovenste pan het water in de onderste pan niet raakt.
7
Voeg dan ook de gesmolten chocolade toe aan het slagroom mengsel en roer dit goed door.
8
Verdeel dan de mousse over 4 glazen. Het toetje is erg machtig, dus je zou hem ook over 6 glazen kunnen verdelen. Houd er dan rekening mee dat je een extra Kinder Bueno voor bovenop nodig hebt!
9
Strooi nog wat cacao over de mousse en serveer met een Kinder Bueno.
10
Zet het toetje een half uur in de koelkast om goed op te stijven. Lekker ite!