Kinder bueno mousse

Porties4 PortiesVoorbereiding20 MinutenKooktijd30 MinutenTotale tijd50 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd50 Minuten

Ingrediënten

250 ml Slagroom
250 g Mascarpone
50 g Melkchocolade
10 Kinder bueno repen
2 eetlepel(s) Suiker
Cacao

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Klop de slagroom stijf.

2

In een andere kom klop je de mascarpone met de 2 eetlepels suiker los.

3

Vervolgens schep je de mascarpone door de opgeklopte slagroom.

4

Hak 8 van de Kinder bueno repen fijn in de keukenmachine.

5

Dan meng je de fijngehakte Kinder Bueno door het slagroom mengsel.

6

Smelt vervolgens de melkchocolade au bain marie, zorg ervoor dat de bovenste pan het water in de onderste pan niet raakt.

7

Voeg dan ook de gesmolten chocolade toe aan het slagroom mengsel en roer dit goed door.

8

Verdeel dan de mousse over 4 glazen. Het toetje is erg machtig, dus je zou hem ook over 6 glazen kunnen verdelen. Houd er dan rekening mee dat je een extra Kinder Bueno voor bovenop nodig hebt!

9

Strooi nog wat cacao over de mousse en serveer met een Kinder Bueno.

10

Zet het toetje een half uur in de koelkast om goed op te stijven. Lekker ite!

Kinder bueno mousse

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie