Lekker ite logo

Shop

Kip kerrie salade

Porties1 PortieVoorbereiding20 Minuten
Rating
Rating
Porties1 Portie

Ingrediënten

200 g Kipfilet
5 g Verse bieslook
4 eetlepel(s) Mayonaise
3 theelepel Kerriepoeder
1 Kippenbouillonblokje
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Maak met het bouillonblokje 500 ml bouillon en breng dit aan de kook.

2

Kook de kipfilet in de bouillon in ongeveer 15-20 minuten gaar.

3

Meng ondertussen in een bakje de mayonaise met de kerrie en verse bieslook.

4

Vervolgens trek je de gekookte kip met twee vorken uit elkaar. Breng deze op smaak met wat peper en zout.

5

Meng de kip door de kerriemayonaise.

6

Serveer op een toastje, cracker of tijdens de lunch op een broodje. Lekker ite!

Kip kerrie salade

Genoten van dit recept? :)

Andere lekkere recepten:

Kamado BBQ – Entrecote low and slowHet is altijd heerlijk om op de Kamado BBQ een lekker groot stuk vlees te garen middels de low and slow methode. Je krijgt zon lekker rookrandje in het vlees en het wordt super mals, met een goede kernthermometer weet je precies wanneer je stuk vlees op de temperatuur is die je wilt. Afgelopen weekend hebben we tijdens de eerste warme dagen van het jaar direct de barbecue aangezet en een dik stuk entrecote klaargemaakt. Omdat entrecote van zichzelf al erg veel smaak heeft heb ik er niet een uitgebreide rub op gedaan maar het simpel gehouden met zout en peper.