Lekker ite logo

Shop

Kip kerrie salade

Porties1 PortieVoorbereiding20 Minuten
Rating
Rating
Porties1 Portie

Ingrediënten

200 g Kipfilet
5 g Verse bieslook
4 eetlepel(s) Mayonaise
3 theelepel Kerriepoeder
1 Kippenbouillonblokje
Supertip

Via Cheflix hebben we super veel geleerd over het combineren van verschillende smaken en ingrediënten. Je leert de basis van koken op een super leuke manier.
Je kunt het hier gratis proberen!

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Scheiding

Zo maak je het

1

Maak met het bouillonblokje 500 ml bouillon en breng dit aan de kook.

2

Kook de kipfilet in de bouillon in ongeveer 15-20 minuten gaar.

3

Meng ondertussen in een bakje de mayonaise met de kerrie en verse bieslook.

4

Vervolgens trek je de gekookte kip met twee vorken uit elkaar. Breng deze op smaak met wat peper en zout.

5

Meng de kip door de kerriemayonaise.

6

Serveer op een toastje, cracker of tijdens de lunch op een broodje. Lekker ite!

Kip kerrie salade

Genoten van dit recept? :)