Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Snijd de ui grof en bak dit kort aan in een koekenpan.
Pers de teentjes knoflook uit en bak dit kort mee.
Snijd de kipfilet in blokjes en voeg dit toe aan de ui en knoflook. Kruid dit met wat versgemalen peper en zout.
Snijd ondertussen de paprika in blokjes, de rode peper fijn en de bosui in plakjes.
Voeg zodra de kip rondom gebakken is de paprika en rode peper toe.
Vervolgens voeg je de kerrie, kurkuma, korianderpoeder, chilivlokken en de bloem toe. Laat dit kort meebakken.
Dan voeg je ook de kokosmelk toe. Laat dit gedurende 8 minuten koken.
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking
Voeg wanneer de saus nog 2 minuten moet koken de rozijnen, ananas en bosui toe.
Lekker ite!
Groentetip: Kook voor meer groente sperziebonen en serveer deze naast de kip kerrie en rijst.