Kip met gnocchi en courgette

Porties4 Porties
Rating
Rating
Porties4 Porties

Ingrediënten

500 g Gnocchi
500 g Kiphaasjes
200 g Hüttenkäse
3 eetlepel(s) Pesto arrabbiata
2 Courgettes
1 Citroen
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2

Rasp de schil van de citroen en pers deze vervolgens uit.

3

Halveer de kiphaasjes in de lengte en meng deze met 1 eetlepel citroensap en de pesto. Snijd de courgette in vieren en snijd deze vervolgens in even lange stukken als de kip.

4

Leg de courgette, kip en gnocchi op een met bakpapier bekleden bakplaat. Besprenkel dit met olie, zout en peper.

5

Bak het gerecht in 20 minuten in het midden van de oven. Schep het na 10 minuten om, zodat de kip gelijkmatig gaard.

6

Meng de hüttenkäse met 1 theelepel citroenrasp en de citroensap. Breng het op smaak met een beetje zout en peper.

7

Serveer de kip en gnocchi met de hüttenkäse en overige pesto er apart bij. Lekker ite!

Gnocchi met pesto arrabiata

Genoten van dit recept? :)