Kip met gnocchi en courgette

Porties4 Porties
Rating
Rating
Porties4 Porties

Ingrediënten

500 g Gnocchi
500 g Kiphaasjes
200 g Hüttenkäse
3 eetlepel(s) Pesto arrabbiata
2 Courgettes
1 Citroen

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2

Rasp de schil van de citroen en pers deze vervolgens uit.

3

Halveer de kiphaasjes in de lengte en meng deze met 1 eetlepel citroensap en de pesto. Snijd de courgette in vieren en snijd deze vervolgens in even lange stukken als de kip.

4

Leg de courgette, kip en gnocchi op een met bakpapier bekleden bakplaat. Besprenkel dit met olie, zout en peper.

5

Bak het gerecht in 20 minuten in het midden van de oven. Schep het na 10 minuten om, zodat de kip gelijkmatig gaard.

6

Meng de hüttenkäse met 1 theelepel citroenrasp en de citroensap. Breng het op smaak met een beetje zout en peper.

7

Serveer de kip en gnocchi met de hüttenkäse en overige pesto er apart bij. Lekker ite!

Gnocchi met pesto arrabiata

Genoten van dit recept? :)

Advertentie