Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.
Zo maak je het
1
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
2
Rasp de schil van de citroen en pers deze vervolgens uit.
3
Halveer de kiphaasjes in de lengte en meng deze met 1 eetlepel citroensap en de pesto. Snijd de courgette in vieren en snijd deze vervolgens in even lange stukken als de kip.
4
Leg de courgette, kip en gnocchi op een met bakpapier bekleden bakplaat. Besprenkel dit met olie, zout en peper.
5
Bak het gerecht in 20 minuten in het midden van de oven. Schep het na 10 minuten om, zodat de kip gelijkmatig gaard.
6
Meng de hüttenkäse met 1 theelepel citroenrasp en de citroensap. Breng het op smaak met een beetje zout en peper.
7
Serveer de kip en gnocchi met de hüttenkäse en overige pesto er apart bij. Lekker ite!