Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Rasp de schil van de citroen en pers deze vervolgens uit.
Halveer de kiphaasjes in de lengte en meng deze met 1 eetlepel citroensap en de pesto. Snijd de courgette in vieren en snijd deze vervolgens in even lange stukken als de kip.
Leg de courgette, kip en gnocchi op een met bakpapier bekleden bakplaat. Besprenkel dit met olie, zout en peper.
Bak het gerecht in 20 minuten in het midden van de oven. Schep het na 10 minuten om, zodat de kip gelijkmatig gaard.
Meng de hüttenkäse met 1 theelepel citroenrasp en de citroensap. Breng het op smaak met een beetje zout en peper.
Serveer de kip en gnocchi met de hüttenkäse en overige pesto er apart bij. Lekker ite!
Portie 0
* Percentage van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) is gebaseerd op een dieet van 2.000 kcal per dag.