Knoflookgarnalen met tagliatelle

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

250 g Verse tagliatelle
100 g Garnalen
100 g Crème fraîche
100 g Ijsbergsla
100 ml Witte wijn
70 g Tomatenpuree
1 teentje Knoflook

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Breng water aan de kook en kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

2

Fruit de knoflook in een pan en bak de garnalen kort mee tot deze roze kleuren.

3

Voeg de witte wijn toe en laat dit kort koken zodat de alcohol kan verdampen.

4

Roer vervolgens de tomatenpuree en crème fraîche toe en laat nog een minuutje doorkoken.

5

Giet de pasta af en meng deze door de saus.

6

Serveer met de ijsbergsla en lekker ite!

Knoflookgarnalen met tagliatelle

Genoten van dit recept? :)

Advertentie

Andere lekkere recepten:

Gevulde Bavette Rollade low and slow gerookt in de Kamado BBQOeeeh Bavette Rollade op de low and slow methode, onze favoriet! Het is altijd heerlijk om op de Kamado BBQ een lekker groot stuk vlees te garen middels de low and slow methode. Je krijgt zon lekker rookrandje in het vlees en het wordt super mals, met een goede kernthermometer weet je precies wanneer je stuk vlees op de temperatuur is die je wilt. Dit recept is ontzettend geliefd bij iedereen voor wie we het hebben gemaakt. De bavette heeft ontzettend veel smaak en door hem te vlinderen en vervolgens gevuld op te rollen krijg je een heerlijke maaltijd. Ik denk dat dit een van mijn best gelukte stukken vlees van de kamado barbecue is!