Knoflookgarnalen met tagliatelle

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties2 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

250 g Verse tagliatelle
100 g Garnalen
100 g Crème fraîche
100 g Ijsbergsla
100 ml Witte wijn
70 g Tomatenpuree
1 teentje Knoflook
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Breng water aan de kook en kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

2

Fruit de knoflook in een pan en bak de garnalen kort mee tot deze roze kleuren.

3

Voeg de witte wijn toe en laat dit kort koken zodat de alcohol kan verdampen.

4

Roer vervolgens de tomatenpuree en crème fraîche toe en laat nog een minuutje doorkoken.

5

Giet de pasta af en meng deze door de saus.

6

Serveer met de ijsbergsla en lekker ite!

Knoflookgarnalen met tagliatelle

Genoten van dit recept? :)