Afdrukopties:

Knoflookgarnalen met tagliatelle

Porties2 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten

Knoflookgarnalen met tagliatelle

 250 g Verse tagliatelle
 100 g Garnalen
 100 g Crème fraîche
 100 g Ijsbergsla
 100 ml Witte wijn
 70 g Tomatenpuree
 1 teentje Knoflook
1

Breng water aan de kook en kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

2

Fruit de knoflook in een pan en bak de garnalen kort mee tot deze roze kleuren.

3

Voeg de witte wijn toe en laat dit kort koken zodat de alcohol kan verdampen.

4

Roer vervolgens de tomatenpuree en crème fraîche toe en laat nog een minuutje doorkoken.

5

Giet de pasta af en meng deze door de saus.

6

Serveer met de ijsbergsla en lekker ite!

Voedingswaarden

Portie 0