Knoflookgarnalen

Porties4 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

100 ml Olijfolie
24 Grote gepelde garnalen
5 teentjes Knoflook
4 eetlepel(s) Verse peterselie
2 eetlepel(s) Sherry
Chilipeper
Grof zeezout
Advertentie
Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snijd de knoflook fijn.

2

Verhit de olie op middelhoog vuur en fruit hierin de knoflook gedurende een minuut.

3

Voeg hier chilipeper naar smaak aan toe.

4

Voeg de garnalen toe en wok ze gedurende 3-5 minuten mee, totdat ze roze worden.

5

Blus het vervolgens af met de sherry en laat het nog enkele minuten koken, zodat de alcohol kan verdampen.

6

Voeg de peterselie en wat grof zeezout toe, roer dit goed door.

7

Schep het vervolgens in een schaal om te serveren.

8

In de resterende olie kun je lekker brood dippen.

9

Lekker ite!

Knoflookgarnalen

Genoten van dit recept? :)