Knoflookgarnalen

Porties4 PortiesVoorbereiding5 MinutenKooktijd10 MinutenTotale tijd15 Minuten
Rating
Rating
Porties4 PortiesTotale tijd15 Minuten

Ingrediënten

100 ml Olijfolie
24 Grote gepelde garnalen
5 teentjes Knoflook
4 eetlepel(s) Verse peterselie
2 eetlepel(s) Sherry
Chilipeper
Grof zeezout

Middels de onderstaande knop kun je de ingrediënten, die je nog niet in huis hebt, gemakkelijk toevoegen aan je Albert Heijn boodschappenlijstje. 

Nieuwsbrief

Nooit meer iets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste recepten wekelijks in je inbox.

Zo maak je het

1

Snijd de knoflook fijn.

2

Verhit de olie op middelhoog vuur en fruit hierin de knoflook gedurende een minuut.

3

Voeg hier chilipeper naar smaak aan toe.

4

Voeg de garnalen toe en wok ze gedurende 3-5 minuten mee, totdat ze roze worden.

5

Blus het vervolgens af met de sherry en laat het nog enkele minuten koken, zodat de alcohol kan verdampen.

6

Voeg de peterselie en wat grof zeezout toe, roer dit goed door.

7

Schep het vervolgens in een schaal om te serveren.

8

In de resterende olie kun je lekker brood dippen.

9

Lekker ite!

Knoflookgarnalen

Genoten van dit recept? :)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Advertentie

Andere lekkere recepten: