Afdrukopties:

Kokoskoek

Porties1 PortieVoorbereiding10 MinutenKooktijd30 MinutenTotale tijd40 Minuten

Kokoskoek

 340 g Fijne kristalsuiker
 150 g Zelfrijzend bakmeel
 150 g Boter op kamertemperatuur
 140 g Geraspte kokos
 2 Eieren
1

Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed de bodem van de bakvorm met bakpapier. Vet de zijkanten in met boter.

2

Zorg ervoor dat de boter goed op kamertemperatuur is en mix dit los.

3

Voeg vervolgens het zelfrijzend bakmeel, de suiker, de geraspte kokos en eieren toe en mix dit tot een egaal mengsel.

4

Doe daarna het beslag in een bakblik en zet deze gedurende 25-30 minuten in de oven tot de koek goudbruin is.

5

Laat de koek vervolgens nog even in de oven staan met de deur half open.

6

Na 2 uren afkoelen kun je de kokoskoek serveren, wanneer je hem eerder serveert valt hij uit elkaar.

7

Lekker ite!